calculator icon Vochtlastberekening Bepaal uw benodigde ontvochtigingscapaciteit aan de hand van diverse parameters. 
 
calculator icon
Temperatuur / R.V. Bereken luchtcondities met de temperatuur en de relatieve vochtigheid. 
 
calculator icon Temperatuur / R.V. / Massa Bereken de hoeveelheid vocht en het volume met de temperatuur, de relatieve vochtigheid en de massa. 
 
calculator icon Temperatuur / R.V. / Volume Bereken de hoeveelheid vocht en het gewicht met de temperatuur, de relatieve vochtigheid en het volume. 
 
calculator icon Mengluchtberekening Temperatuur / R.V. / Massa Bereken de luchtcondities van twee massa's lucht met de temperatuur en de relatieve vochtigheid. 
calculator icon Mengluchtberekening Temperatuur / R.V. / Volume Bereken de luchtcondities van twee volumes lucht met de temperatuur en de relatieve vochtigheid. 
 
calculator icon Temperatuur / Dauwpunt Bereken luchtcondities met de temperatuur en de dauwpuntstemperatuur. 
 
calculator icon Temperatuur / Dauwpunt / Massa Bereken de hoeveelheid vocht en het volume met de temperatuur, de dauwpuntstemperatuur en de massa.
 
calculator icon Temperatuur / Dauwpunt / Volume Bereken de hoeveelheid vocht en het gewicht met de temperatuur, de dauwpuntstemperatuur en het volume.
 
calculator icon Mengluchtberekening Temperatuur / Dauwpunt / Massa Bereken de hoeveelheid vocht en het volume met de temperatuur, de dauwpuntstemperatuur en de massa. 
 
calculator icon Mengluchtberekening Temperatuur / Dauwpunt / Volume  Bereken de hoeveelheid vocht en het gewicht met de temperatuur, de dauwpuntstemperatuur en het volume. 
 
calculator icon Luchtsnelheid rond luchtkanaal Bereken de luchtsnelheid met de diameter en de luchthoeveelheid. 
 
calculator icon Luchtsnelheid rechthoekig luchtkanaal  Bereken de luchtsnelheid met de lengte, de breedte en de luchthoeveelheid. 
 
calculator icon Minimale diameter luchtkanaal  Bereken de minimale diameter met de luchthoeveelheid en de maximale snelheid. 
 
calculator icon Minimale oppervlakte luchtkanaal  Bereken de minimale oppervlakte met de luchthoeveelheid en de maximale snelheid.